FUMI zwart-wit Swarovski

Artikel 9 van 9
€ 24,95 € 19,95 (inclusief btw)

Kleur
Zwart-Wit

Model
Combinatie armband - tashaak

Design
fashionable

Voorraad 31 stuks

FUMI, de nieuwe generatie tassenhangers! De naam FUMI is afgeleid van Fashionable, Unique, Multi-Purpose, Innovation!

Het ontwerp van de FUMI mag best revolutionair genoemd worden. Met de FUMI kunt u tassen tot wel 3 kg aan de tafel hangen zodat deze niet vies worden en u er op kunt letten met het oog op diefstal. Mede door het innovatieve model van de FUMI kan deze op vele manieren gebruikt worden van aan de tafel tot aan de deurknop en alles daartussen.

Maar de FUMI is niet alleen een tashaak! Het is tevens een prachtige accessoire die elke tas sieren maar kan ook gedragen worden als armband. Elke FUMI zal daarom prachtig staan bij een mooie outfit.

De FUMI is eigenlijk wel de ultieme tashaak. Je kunt hem aan de buitenkant van je tas bevestigen, bijvoorbeeld rond de hengsels. Dit maakt de tashaak makkelijk in gebruik. Om de FUMI als tashaak te gebruiken buig je hem open en plaats je de kant met het rubberen gedeelte naar onderen op het tafelblad. Haak daarna de hengsels van je tas aan het open uiteinde en op deze manier hoef je de tas niet op de grond te zetten en hou je ook je eigendom binnen handbereik. En dat is wel zo veilig!


Fumi 3-in-1

Armband van Fumi design die gebruikt kan worden als tashaak, armband of als versiering van een tas. Met de Fumi Bracelet kunt u tassen tot wel 3 kg aan een tafel of elders hangen.

Perfect te gebruiken als je je tas niet op de grond wilt zetten in bv een restaurant, terras of op andere gelegenheden.

Je hangt je tas makkelijk aan een tafel of elders, of draag de armband om je tas heen als modeaccessoire.

Leuk cadeau om te geven maar ook om te krijgen.

© 2017 - 2024 HangYourBag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel