Veel gestelde vragen

 

Verscheept u wereldwijd?  
Jawel, wij versturen de HangYourBag® tassenhanger naar alle landen.

Wat kost de verzending? 
Voor brievenbus verzendingen berekenen wij slechts € 4,25 per zending (inclusief Track&Trace) ongeacht het aantal artikelen van uw bestelling en bestemming binnen Nederland. Pakketpost vanaf € 6,95 voor bestellingen die niet door de brievenbus gaan.
Maar waarom zou u er slechts één bestellen terwijl u meer HangYourBag® tassenhanger kunt bestellen om cadeau te geven en tevens bespaart op de verzendkosten? 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang? 
Wij behandelen uw order binnen 24 uur, in Nederland zult u uw bestelling in de regel binnen twee tot drie werkdagen ontvangen. Voor alle andere landen hanteren wij de indicatie overkomstduur van de Post.nl.

Is de HangYourBag® tassenhanger aan elke tafel te gebruiken? 
Er is geen enkel product waarvan de functionaliteit 100% gewaarborgd kan worden. Maar wij kunnen u wel vertellen dat er maar erg weinig tafels zijn die iets te wijd voor de HangYourBag® tassenhanger zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat het gebruik van de tassenhanger u tot volle tevredenheid zal stemmen.

Is het mogelijk dat ik mijn bestelling kan retourneren of ruilen? 
Wij staan volledig achter ons product en zullen het aankoopbedrag terugbetalen indien niet tevreden bent. Voor meer informatie over retouren  verwijzen wij u naar onze bepalingen.

 

             

 

 

 

© 2017 - 2024 HangYourBag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel